Доставка и плащане

ОНЛАЙН МАГАЗИНА ЗА ДЕТСКИ ДРЕХИ НА ЕДРО Е СЪОБРАЗЕН С ВСИЧКИ ВАС И ПРЕДЛАГА НЯКОЛКО ОТ НАЙ- ИЗВЕСТНИТЕ НАЧИНИ ЗА ДОСТАВКА И РАЗПЛАЩАНЕ. ВИЕ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ КАК ДА ПЛАТИТЕ- ПО БАНКОВ ПЪТ ИЛИ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. ПРИ ДОСТАВКА С КУРИЕР ДА СЕ ПОСОЧАТ ТРИТЕ ИМЕНА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ, АКТУАЛЕН ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА И ДА СЕ УТОЧНИ ДАЛИ ДОСТАВКАТА ДА Е ДО АДРЕС ИЛИ ДО ОФИС НА КУРИЕРА (ДА СЕ ПОСОЧИ ИМЕТО НА ОФИСА НА КУРИЕРА)

ПЛАЩАНЕ

АКО ИЗБЕРЕТЕ ДА ПЛАТИТЕ ПО БАНКОВ ПЪТ, ПОРЪЧКАТА ВИ ЩЕ БЪДЕ ОБРАБОТЕНА, ЕДВА СЛЕД КАТО ДЪЛЖИМАТА СУМА БЪДЕ ПРЕВЕДЕНА В СМЕТКАТА НА ФИРМАТА. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ Е КОГАТО ВИЕ ПЛАЩАТЕ ЗА ЗАКУПЕНИТЕ СТОКИ ТОГАВА, КОГАТО ТЕ ПРИСТИГНАТ ПРИ ВАС С КУРИЕР И ВИЕ ПЛАЩАТЕ НА КУРИЕРА.

ДОСТАВКИ

ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧАНИТЕ ДЕТСКИ ДРЕХИ СТАВА В РАМКИТЕ НА 3  РАБОТНИ ДНИ С КУРИЕР НА ФИРМА ПО ВАШ ИЗБОР. ЗА ОБЛАСТИТЕ СЛИВЕН, БУРГАС , ЯМБОЛ ,ВАРНА , ДОБРИЧ ,ШУМЕН И СТАРА ЗАГОРА- БЕЗПЛАТЕН СЕДМИЧЕН РАЗНОС. ЗА ПОРЪЧКИ НАД 300 ЛЕВА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА (ТОВА НЕВКЛЮЧВА НАЛОЖЕНИЯТ ПЛАТЕЖ АКО СТЕ ИЗБРАЛИ ТАЗИ ОПЦИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ )  НАД 1000ЛВ. 2% ОТСТЪПКА И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Shopping Cart
Scroll to Top